Siste nytt

KIWI Rogaland 50+ Jæren: Sikret vi lagseieren allerede?

Det var en «blaut» fornøyelse å spille turnering på Jæren i helga. Men det stopper ikke seniorene…. Våre spillere gjorde det på nytt godt. Åge, Mia og Eivind ble tellende i lagkampen, og det spørs om ikke det avgjorde årets lagkamp. Selv om finalen gjenstår i Sirdal….

Selv om EGK måtte se seg slått av både Jæren og Sola lørdag, var det aller viktigste å holde Sandnes GK bak oss på listen. Årets lagkamp har nemlig blitt en kamp mellom EGK og Sandens. Vi har en ledelse på 14 poeng etter sju runder, og slik sett kan nok våre venner i Sandnes ta oss igjen, men vi skal selge oss dyrt i Sirdal…..

I dameklassen spilte Mia Hovland en god turnering på Jæren. Med gode 34 poeng ble hun dagens vinner. Hun klarte gode 19 poeng på de første ni, noe som er imponerende under rådende forhold. Marianne Gravdal var nest best av våre på en femte plass.

 

 

Med denne runden rykket også Mia fra i sammenlagt kampen. Som kjent er det de fire beste rundene som teller, og så lenge hun har to tellende seire skal det mye til å ta fra henne den bragden! Av de 40 damene som har deltatt i år er Møyfrid (4. plass) og Marianne (8. plass) med i tetstriden. En god finalerunde kan gjøre store utslag på listen…

Anders Rein fra Sola vant herreklassen med suverene 39 poeng lørdag. Best av våre var Åge Sørensen som gjennomførte runden på gode 35 poeng. Eivind Løyning var vår nest beste med poenget bak.

 

Lørdagens runde rokket lite på sammenlagtlisten. Der innehar vi fortsatt de to øverste plassene med Leif Sigurd og Martin. Åge avanserte til en flott 7. plass av de 121 spillerene som har deltatt så langt. Spennende blir det i finalen…

Det er også en bruttoklasse. Lørdagens vinner, Anders Rein, hadde sterke 76 slag. Kjell Iversen var best av våre med 85 slag. Et slag bedre enn Martin. Tradisjonelt er det i denne klassen EGK har hevdet seg dårligst. Men på sammenlagtlisten er Martin nå med i medaljekampen.. Før siste runde ligger han på en pen 3. plass. Kjell Iversen ligger på 8. plass. I denne klassen har hele 161 spillere deltatt så langt.

Egersund GK har vært flinke til å stille opp i denne turneringen. Heldigvis er det mange som allerede nå har meldt seg på til finalen i Sirdal også. Den spilles 9.september.