Siste nytt

Sig.Halvorsenturneringen går av stabelen i helga!

Søndag 5.mai arrangeres den årlige Sig.Halvorsen turneringen. Vi håper på bra vær, så en bedre søndagstur enn å spille 18 hull, turneringsspill i Maurholen, skal du lete lenge etter! Det blir shotgunstart, så alle starter samtidig klokka 10:00.

Sig. Halvorsen har for femte året på rad valgt å støtte Golfklubben ved å sponse denne turneringen. Vi håper mange av våre medlemmer viser at de setter pris på denne velvilje fra vår gode sponsor, og stiller opp og deltar på turneringen! De foregående årene har medlemmer støttet flott opp om denne turneringen – turneringskomiteen håper på like god deltakelse også i år!

Flere klasser:

Det vil bli spilt i flere klasser. Klasse A, Herrer, er for herrer med handikap opp til 17,9. Disse spiller Nettoslag med fullt spillehandikap. Klasse B, Herrer, er for herrer som har handikap mellom 18,0 og 36,0. Disse spiller Stableford. Har en over 36,0 i handikap er en hjertelig velkommen til å delta, men en må i akkurat denne turneringen spille som om en har handikap 36,0…

Damene spiller i en klasse og konkurrerer i spillformen Stableford. Det samme gjør juniorene.

Premierieng:

Premieringen er gavekort hos Sig. Halvorsen. De to beste i hver klasse vil bli premiert.

1.plass i de fire klassene får et gavekort pålydende 300 kroner, mens de som kommer på 2.plass får gavekort på 200 kroner.

I tillegg til disse premiene, blir det «Closest to pin» på hull 6. Premien til den som kommer nærmest pinnen på hull 6 er gavekort på 500 kroner.

Skulle noen oppleve det fantastiske å få «Hole in one» på hull 4, premieres dette med et gavekort på 5.000,- kroner!

Praktiske opplysninger og påmelding:

Turneringsledelsen vil gjennomgå litt praktisk informasjon klokka 09:45 på terrassen utenfor klubbhuset. Alle spillerne må derfor være klar med sine forberedelser før 09:45. Klokka 09:50 vil alle spillerne bli sendt ut til sine respektive starthull. Klokka 10:00 starter en så spill fra det hullet en er oppsatt å starte fra. Det vil ikke være signalhorn som signaliserer spillstart, så de enkelte flightene starter med sine utslag når klokka blir 10:00.

Turneringskomiteen håper på et yrende liv på banen – i strålende solskinn, søndag formiddag, den 5.mai!

 

 

Foto: Pete Seglem