Siste nytt

Ny Hole In One i Maurholen!

Tirsdag skjedde det igjen! Og det til og med på hull 8 ! Ernst Aardal var naturligvis storfornøyd med bragden. Markøren, Arve Sandve, lot seg også begeistre….

Ernst Aardal er ikke noen erfaren golfer. Han begynte i Maurholen for om lag et år siden. Han har kost seg mange ganger på golfbanen, men tirsdagens runde ble litt spesiell… Vi spurte Ernst om hvordan dette gikk til? Han forteller at han hadde et godt treff med driveren. Ballen trillet så fint fremover til vi mistet den av syne. Vi lurte på hvor den blei av… Både Arve og jeg ble sjokka da vi fant ballen i hullet.

 

 

Og det gikk ikke så bra på neste hull må vite….

Vi gratulerer Ernst. Dette var veldig kjekt.

Det er ennå tidlig i sesongen. Likevel var dette den tredje Hole In One i Maurholen. Første mann ut var Lars Tore Sviggum, som for øvrig var den første i landet som klarte det i 2017. Etterpå klarte Thomas Eriksen det samme. Kanskje blir det rekord i antall HIO dette året?