Siste nytt

1.runde i Klubbmesterskapet i Matchplay er trukket.

Påmeldingsfristen for årets klubbmesterskap i Matchplay gikk ut onsdag i denne uka. Allerede på torsdag trykket turneringsleder Eivind Løyning på den rette knappen i Golfbox, og vipps, så var kampene trukket!

På grunn av at antall påmeldte til turneringen var 31, fikk en spiller walkover i 1.runde. Dette fant maskinen ut skulle være Martin Tendenes – så han er allerede klar for 2.runde.

Ellers byr 1.runde på mange godbiter, der bl.a Bjørn Ludvig Aarø skal opp mot fjorårsmester Håken Skogly. Matthias Kvåle Perttamo ønsker nok revansj for semifinaletapet i fjor, men får nok en hard kamp mot fjorårets andremann i turneringen, Kjell Iversen.

For øvrige kamper, sjekk oppsett i Goflbox eller på oppslag i klubbhuset.

Frist for å spille første runde er 6.mai. Spillerne blir selv enige om når kampen skal spilles. Resultatet føres på oppslaget som er hengt opp i klubbhuset, samt meldes til turneringsleder Eivind Løyning på tlf. 976 86 100

Den som har hovedansvaret for at en kamp eventuelt ikke blir spilt innen oppsatt frist, går automatisk ut av turneringen. Ved veldig gode grunner kan selvfølgelig fristen forlenges LITT, men da etter avtale med turneringsleder Eivind Løyning.

De første to rundene betaler hver spiller 100 kroner i turneringsavgift. De resterende rundene, (dersom en ikke ryker ut) er gratis.

Alle spillere ønskes lykke til i ferden mot Klubbmestertittelen!