Kiwi Rogaland 50+: Deltaker rekord på Solastranden!

Så var vi i gang med årets 50+. Denne sesongen er det til og med en ny klasse, nemlig 65+. I det nydelige vårværet på Solastranden deltok hele 118 spillere og de koste seg på den tørre og gode banen.

Teeboksene var også åpnet for anledningen, og til en forandring var det helt vindstille på Sola. Og resultatene denne gangen var ekstremt gode. Våre spillere nådde ikke helt opp denne gangen, men det kommer mange flere muligheter. Det er nemlig åtte baner og åtte spilledager igjen i denne populære turneringen.

I yngste dameklasse ble Mia S Hovland beste EGK er, med en fin fjerdeplass. Hun var med sine 30 poeng seks poeng bak vinneren Bodil Borgen. Mia, som vant hele turneringen i fjor, har dermed startet årets turnering bra.

Damer 65+ var det enda bedre resultater. Astrid kom med sine gode 33 poeng på en flott fjerdeplass. Vinneren Vilma Økland vant med imponerende 39 poeng. Det som er enda mer imponerende er at Vilma er 87 år !!! Det betyr at det er håp for oss alle – alder ingen hindring !

EGK’ ere koste seg i vårsola på Solastranden.

 

Den største klassen lørdag var herrer 50+. Hele 58 deltakere . Vinneren her var Bjørn Vikse med sterke 41 poeng. Martin Tendenes var best av våre med 35 poeng, et poeng foran Leif Sigurd Fisketjøn.

Herrer 65+ ble vunnet av tidligere norgesmester og landslagspiller Per Berge med 37 poeng og sterke 74 slag. Odd Hovland var vår beste med 27 poeng.

Det blir også konkurrert i beste brutto, noe nevnte Per Berge vant. Martin Tendenes var nok en gang vår beste med gode 79 poeng.

Lagkampen har vært en EGK sak. Vi nådde ikke helt opp denne gangen. Martin, Leif Sigurd og Astrid fikk tellende score for klubben. Sola GK fikk en pangstart med 117 poeng, det høgeste som er oppnådd i denne turneringen noensinne.

Fullstendig resultatliste i Golfbox.

Kiwi Rogaland 50+ er blitt en stor suksess. Til neste runde på Ogna 1. mai er det over 30 spiillere på venteliste. Så det gjelder å være tidlig ute med påmelding….