Siste nytt

«Juniormedal»: Flott nyskaping- gode resultater!

Rundt tjue deltakere har deltatt på denne nye turneringen. Og det er en god start. Initiativtakerene Anders B Tengesdal og Ron Endresen savnet en fast aktivitet for de under 50. Og så satte de i gang….

Slike faste turneringer trenger tid å sette seg, så det er en bra start å få med så mange denne høsten. – Potensialet er mye større og vi håper på at vi kan mønstre flere deltakere til våren, sier medal general Anders. – Nå deler vi ut to premier i hver av de tre klassene. Ved større deltakelse vil vi kunne utvide premieringen.

Juniormedalen har brukt spilleformen som seniorene har hatt suksess med som mal. Nettoscore, eclectic og putter. (Litt artig at også «juniorene» nå regner putter…)

Svein Andreassen

Apropos putter. Aller best denne gangen, på høstmedalen, var Svein Andreassen. Han klarte seg med 12 putter. På det resultatet hadde han hevdet seg, om ikke helt i toppen, i seniormedalen. ( Og det er vel ikke så lenge til at du flyttes opp til seniorene, Svein?) En av de gode nykommerne, Eirik Myklebust ble nummer to, bare en putt mer enn Svein.

Den samme Eirik tok revansje på netto konkurransen, der han vant på veldig sterke 29 slag. En god prestasjon, som viser at det bor mye golf i denne karen… Her ble tidligere nevnt Svein Andreassen nummer to på 31 slag. Med sitt lave handicap har den godeste Svein da spilt til banens par.

Eirik Myklebust

Eclecticen trigger spillerene , også juniorene. Det å kunne forbedre et hull eller to er som regel en fin gevinst på runden. Denne konkurransen vant Jan Inge Mong Olsen ganske suverent med gode 30 slag. Tre slag foran Ron Endresen. Blant mange gode resultater er det verdt å merke seg Ole Johan Løynings eagle på hull 7…. Og det rett etter samme spiller klemte til med Hole In One.

Resultater: 

Klikk for større bilde