Siste nytt

Seniormedal: Og dermed var det slutt for i år!

Denne turneringen holder fortsatt koken. I denne siste runden har det også vært imponerende deltakelse. Og resultater. Og medal generalen selv, Ove Noreng, gikk helt til topps.

Møyfrid og Ove legger ned mye arbeid i seniormedalen. En fantastisk innsats. To ganger i uken, i seks måneder. Og med så mange deltakere krever det presisjon og nøyaktighet. Resultatlistene tikker inn kort tid etter siste innlevering av scorekort. Og veldig mange »korrekturlesere» passer på at listen er rett……

Over femti deltakere stilte en eller flere ganger på høstmedalen også denne gangen. Og resultatene var igjen imponerende gode. I nettoklassen vant Ove Noreng med sterke 31 slag. Det samme som Martin Tendenes. Bare et slag mer hadde Bjørn Hammersmark, Odd Hovland og Jarl Aase. Vi gratulerer.

I puttekonkurransen var denne gang Gunnar Eriksen den beste, med sterke 10 putter. En putt bedre enn Sigurd Asbjørnsen og Lars Tore Sviggum.

Gunnar Eriksen

Eclectic konkurransen trigger de fleste. Det er alltid kjekt og inspirerende å prøve å forbedre noe av hullene. Denne gangen var Lars Tore Sviggum helt rå. Et resultat på 28 slag er hele sju under par !!! En eagle (hull 2), seks birdies og to par. Slå den!

Roger Hansen fikk en fin andreplass med 31 slag. Hele 4 spillere endte på 32 slag. Disse var Olaf Hovland, Bent Magne Andreassen, Martin Tendenes og Kjell Iversen. Videre på lista imponerer det meg hvor mange birdier som blir oppnådd i denne konkurransen.

Ove Noreng sier til nettsiden at de gjerne vil fortsette med denne form for turnering neste sesong også. Men de vil ta en diskusjon om en skal endre opplegget litt. Noe av det som blir vurdert er om en skal ha to klasser, delt på alder.

Klikk HER for fullstendige resultater!