Siste nytt

Årets siste klubbmester er kåret !

Som vanlig er det matchspill som avslutter rekken av klubbmesterskapet hver sesong. De innledende rundene startet i mai og finalen ble spilt i helgen. Og for en finale det ble …..

Det var mange poeng i denne finalen. Klubbens leder, Kjell Iversen, hadde spilt godt i de innledende rundene, og møtte klubbens nestleder, Håken Skogly, i finalen. Håken vant sin semiefinale over golfkompisen Lars Tore Sviggum etter et ordentlig golfdrama.

Nå ble finalen ikke så jevn, men til gjengjeld utrolig velspilt. Håken vant finalen allerede etter 14. hullet. Men som Kjell sier det: Veldig kjekk runde og faktisk veldig kjekt å bli slått klart av en så god spiller…

Og da må vi høre hva som ligger bak resultatene… Etter 14 hull hadde Håken utrolige 6 birdier og lå på det tidspunktet to under banens par. Selv om seieren var sikret spilte de runden ferdig og Håken endte på 70 slag, altså banens par !

Kjell var også strålende fornøyd, selv med nederlaget. Han hadde to birdier og sterke 78 slag. Kanonrunde av han også ! Vi gratulerer med en kvalitetsfinale av de skjeldne.

Og dermed er Håken Skogly klubbens tiende klubbmester i matchplay!