Siste nytt

Øyvind Sælevik memorial – 2020

Årets klubbmesterskap i stableford ble spilt i strålende vær og optimale forhold, kanskje litt varmt for enkelte. Nesten ingen vind og stigende varme utover dagen gav mange av oss følelsen av en runde lenger sør på kontinentet.

Hele 44 spillere møtte opp og mye god golf ble spilt. Vil trekke fram William Meier så fikk oppleve golfens mange sider på hull 4. Utslag lander direkte i kopp, spretter ut og lander i fringe. 3 putt og bogey er selve definisjonen på golfens brutale verden.

Best av damene ble Jane Elizabet Fardal med 35 poeng etter en stabil og god runde. Bak seg kom Elsa Hovland på 30 poeng og Irene Hellum på 29 poeng.

I Herreklassen tar vinner fra 2018, Robert Vanglo, en flott 1. plass med hele 44 poeng. Robert leverte stabil golf uten en eneste stryk. Like bak kom Kåre Leidland med en sterk runde på 42 poeng. Morten Iversen leverer også en solid runde på 40 poeng og sikrer 3. plassen.

Som tidligere år ble det utdelt flotte premier til vinnere, og ikke minst mange wildcard premier fra et raust og støttende lokalt næringsliv!

Vi i turneringskomiteen vil utrette en stor takk til Puls Egersund, Toyota Bøgh Hafsø, Moose design, Verktøy og Industri, Sparebank1 SR-bank, Kosen, Kniv & gaffel, Mamas Pizza og Monter Egersund for flotte premier som bidrar til å gjøre Øyvind Sælevik Memorial til en sosial og knallkjekk turnering!