Siste nytt

Golftrening med Jan Egil Nærland – Lørdag 12 september

Lørdag 12 september er det golftrening med Jan Egil Nærland. Nærland er en anerkjent golfpro (trener) så her er det mulighet for å få gode tips. Trening blir tilpasset ditt nivå og ambisjoner med golfen. Tema for trening kan være sving, nærspill og putting

Denne gangen er den første 1,5 timen forbeholdt de som har fullført veien til golfkurs i år.  Treningen starter kl 0900 og er gratis.

Resterende trening blir delt opp i økter på 1,5 timer og blir fordelt etter hva dere ønsker av tema. Det blir ikke mer en 6 stk pr gruppe så her er det bare å melde seg på. Det er i utgangspunktet bare mulig å melde seg på en treningsøkt.
> Påmelding skjer til eivind@byggogtomt.no og må inneholde navn, hc, tlf, mail og ønsket tema. Økter blir 1030-1200, 1200-1330 og 1330-1500 og koster kr 150 pr økt.