Siste nytt

Dagens EGK er trener mye og har hårete mål!

Dagens EGK er en av de ferske medlemmene i klubben. Men han  er slett ikke noen nybegynner… En lav-handicapper som bruker veldig mye tid på drivingrangen…

Navn:    Vigor Larsson

Alder:   28

Status:  Samboer med Lise.

Yrke:     IT Utvikler

Hpc:      5,1

Vi er mange som har observert en ny mann i klubben, ofte på drivingrangen. Hvem er denne karen som slår ball etter ball med den største presisjon? Vigor Larsson er en særdeles  ivrig golfer. Trener mye, to-tre timer til dagen. Har er en hyggelig kar med  store ambisjoner. Han  spilte en god turnering i årets første Regionstour på Solastranden. Født og oppvokst i Sverige, nærmere bestemt  i Sødermanland i nærheten av Stockholm.

Vi bare måtte  høre litt mer om Vigor Larsen…

Hvordan havnet du i Egersund?

Samboeren fikk jobb i Fiskeridirektoratet i Egersund. Jeg har jobben min på Forus. Da valgte vi å flytte til Egersund og dermed er det jeg som tar meg av pendlingen.

Det ryktes at du er veldig aktiv på sosiale medier?

Ja jeg er ganske aktiv på min konto på Instagram. Der går det mye i golf… (At kontoen hans er populær viser hvor mange følgere han har. Vigor sine bilder og innlegg blir fulgt av tusenvis i hele verden. Og gir mye god reklame for banen vår i Maurholen.)

Hvordan  og når begynte du med golfen?

Jeg begynte som 11-12 åring hjemme i Sverige. Klubben heter Trosa GK. Vi var en del barn som var veldig ivrige. Senere ble golfen lagt «på hyllen», før den ble gjenopptatt i voksen alder.

Hva er det kjekkeste med golf?  

Når det funker. Vet presis hva jeg skal gjøre, men det er ikke alltid det sitter.

Beste golfopplevelse?

Jeg har hatt så mange gode opplevelser at det er vanskelig å komme på noe spesielt på sparket. Forresten,  for et par uker siden på hull fire i Maurholen. Jeg var helt alene på banen. Flott vær og helt stille. Ikke en lyd, bare noen fugler som kvitret. Da kom tankene sigende: Så heldige vi er som får holde på med det vi elsker å gjøre.

Noen helt spesiell opplevelse med golfen?

Kanskje på Saurines i Spania i fjor. Jeg fikk et perfekt slag med driveren. Som ble målt til 315 meter.

Favorittbane i Norge og utland?  

I Norge er det Maurholen nå. I utlandet er La Finca i Spania en favoritt.

Favorittkølle i bagen?

50 graders Wegden

Hva kunne du tenkt deg annerledes i klubben vår?

Banen er kul og en perle.  Greenene er gode, men jeg skulle gjerne sett de raskere. Ellers er jeg godt fornøyd.

Din målsetting med golfen?

Jeg har store ambisjoner. Har en drøm om å bli proff en gang, enten  del- eller heltid. Men jeg vet at det må mye trening til for å få oppfylt den drømmen.

Vi ønsker lykke til. Samtidig anbefaler vi våre medlemmer å gå inn på Vigor sin Instagram konto. Der er det mye interessant…