Siste nytt

Status etter første uke med medal for de under 50!

Under ukens runde deltok hele 18 spillere! Det synes vi er en god start, og håper på enda flere neste uke. Noen har kommet godt i gang, mens andre har litt lenger vei å gå. Heldigvis er det 7 runder igjen, så ingenting er avgjort… 

 

Ole Johan Løyning har tatt ledelsen denne uken med to slag. Like bak er Sveinung Hetland og Henrik Hetland på delt andre plass på netto slag. På eclectic har vi Sveinung Hetland, Svein Andreassen og Ole Johan Løyning som deler førsteplassen. I puttekonkurransen deler Sveinung Hetland og Ole Johan Løyning førsteplassen med 15 putter.

 

Vi har sett at ikke alle har fullført alle hullene, og har dermed gitt dem en score som tilsvarer 2xpar+2. Dette vil vi gjøre framover også. I puttekonkurransen var det også noen som ikke hadde skrevet ned antall putter, og vi har derfor valgt å sette 4 putter på de som ikke har notert antall putter.

 

En god del av scorekortene var ufullstendige, noe som vi håper kan bedres til neste runde. Husk å fyll ut hcp, antall mottatte slag og regn ut netto score. Om du printer ut scorekort fra maskinen, påføres hcp og antall mottatte slag automatisk. Legger ved et bilde av et kort som viser hvordan det burde se ut!

 

Resultatlistene kommer ikke til å bli publisert på nettsiden hver uke, men det vil bli sendt ut resultater på mail til alle som deltar. (Hvis du ønsker å melde deg av denne mailen, gi en lyd til Anders eller Ron). I tillegg vil det bli lagt en resultatliste i klubbhuset.

 

Det er bestemt at: 

Dersom det er flere med samme resultat, vil det i klassen netto slag være spilleren med lavest handicap som vinner. I klassen Eclectic vil spilleren med høyest handicap vinne, det samme gjelder i puttekonkurransen.

 

Vi håper at den gode deltakelsen fortsetter, og at flere spillere velger å prøve seg!