Siste nytt

VÅRDUGNAD OG TURNERING TIL HELGA!

ENDELIG VÅR!  Med våren følger den tradisjonelle vår-dugnaden, med påfølgende åpningsturnering.

Også i år markerer vi sesongstart ved å innkalle alle medlemmer til en fellesdugnad.  Det er en del som skal gjøres for å klargjøre banen til årets sesong.  Rangen skal ryddes – baller skal vaskes.  Veier rundt banen skal fikses opp, oppslåtte divots skal legges i, kiosken skal «shaines», med mer.  Banekomiteen forteller at det er jobb nok til alle som kommer – og jo flere vi blir, jo raskere får vi unnagjort det som skal gjøres!  Dugnaden avsluttes med litt bevertning og sosialt drøs på terrassen i etterkant.

 

Dugnaden starter LØRDAG morgen klokka 09:00.  Ta gjerne med ei rake, grafse, spade, hagesaks el.l.

 

Søndag er det duket for den første turneringen av året.  Vi markerer baneåpningen med en scramble-turnering.  Vi spiller 18 hull scramble – der lagene settes sammen mest mulig jevnt utfra handikap.  De som deltar på lørdagens vårdugnad spiller turneringen gratis, mens de som ikke har deltatt på dugnaden betaler 100 kroner i startkontingent.  Å spille scramble-turnering er kjekt, så meld deg på og nyt en fantastisk vårdag med golf i sola i Maurholen på søndag!  Turneringsstart er klokka 10:00 på søndag.  Turneringen ligger klar for påmelding i Golfbox, så meld deg på så snart som råd!

 

Banekomiteen håper at mange prioriterer tida si til å delta på dugnaden på lørdag.  I godt lag er dugnad kjekt!

 

Også kjekt hvis mange melder seg på søndagens scramble-turnering. Scramble er kanskje den mest sosiale og kjekke turneringsformen som er i golf?

 

VEL MØTT, BÅDE