Flott Sig.Halvorsen turnering!

Lørdag stilte hele 47 deltakere opp på årets utgave av Sig.Halvorsen turneringen. Vår støttespiller, Sig. Halvorsen, bydde på mange muligheter for å vinne fine premier. Det vanket premier i fire ulike klasser, Closest to pin, og sist, men ikke minst; 5.000 kroner til den av spillerne som klarte kunststykket å få Hole in one.

Og hvilken fantastisk golfdag det skulle bli! Været viste seg fra sin beste side, selv om vinden tok litt bedre tak på de siste ni hullene enn på første ni.

I slagspillkonkurransen for herrer, var det Dagfinn Seglem som spilte best. Han spilte banen på 79 slag, to slag bedre enn eget handikap. At Dagfinn skulle vinne konkurransen var det nok ikke så mange som hadde satt pengene sine på før turneringen, etter ett par labre golfsesonger. Men desto hyggeligere var det at han knuste startfeltet og slo til med en kjemperunde golf! Også Martin Tendenes, som spilte til sitt eget par og Jørn Pettersen som spilte ett slag over eget par, kan være godt fornøyde med dagen. De havnet på henholdsvis andre og tredje plass.

Foto: Pete Seglem

De herrene som hadde over 18 i handikapp spilte Stableford. Her var det evigunge Åge Sørensen som ble best med en kjemperunde på 40 poeng. Gunnar Eriksen spilte også rimelig stabilt og endte på 2.plass med 34 poeng. På tredjeplass kom Arne Gudmundson med 32 poeng.

Det var svært hyggelig at hele ni damer hadde meldt seg på turneringen! Også damene spilte Stableford. Mia Skandsen Hovland hadde en meget god dag på golfbanen og endte til slutt opp med hele 39 poeng. Hanna Gudmundson havnet på andre plass, mens Møyfrid Hellvik havnet på tredje plass i kvinneklassen.

Like gledelig som ni damer i dameklassen, var det å se at vi for første gang i en ordinær turnering stilte med en egen juniorklasse. Det ble rimelig jevnt mellom de tre juniorene, der Simen Svendsen tok førsteplassen foran Karl Erik Hegrestad på andreplass og Per-Ove Hansen på tredjeplass.

 

Beklageligvis var det ingen spillere som havnet rett i hullet etter utslaget på hull fire, selv om noen var nærmere enn andre…

Closest to pin på hull 6 ble Jørn Pettersen som havnet 2,25 fra en rimelig vanskelig flaggplassering. Verdt å nevne er at han selvfølgelig senket birdyputten på andreslaget!

Turneringskomiteen synes det er inspirerende og kjekt at så mange spillere stiller opp på turnering etter at det de siste årene har vært varierende oppmøte på de turneringene som er blitt arrangert. Når en i tillegg vet at flere spillere var bortreist denne «langhelga», og dermed ikke kunne spille, er det ekstra kjekt med så stort oppmøte til turnering i Maurholen.

Turneringskomiteen håper på et like solid oppmøte, lørdag den 10.juni, da årets Klubbmester i Stableford for kvinner og menn skal kåres. Tittelforsvarerne fra i fjor er Gaute Fardal og Elsa Hovland. Påmeldingen er gjort klar i Golfbox, så det er bare å melde seg på allerede nå!