Siste nytt

Torsdagsgolfen i gang – gode resultater!

Da var også den faste turneringen på torsdagen i gang. Og med brukbar deltakelse. Mange nye spillere, og mange gode resultater. Dette er en fin anledning der «gamle og nye» golfere kan møtes til en uhøytidelig dyst….

Best av alle denne flotte kvelden var Jone Jonsson. Sterke 23 poeng gir en solid nedskriving av handicappet. To gode par (hull en og fire) gav grunnlaget for seieren. Vi gratulerer. Formspilleren Kari Pettersen spilte en ny god runde. Andreplass og 21 poeng betyr ytterligere nedskriving. Tredjeplassen gikk til en fersk golfer, Gøran Sleveland, som oppnådde 19 poeng.

Beste bruttoscore hadde Bent Magne Andreassen med sterke 38 slag. Og det etter et stryk. (hull 3).

Fullstendig resultater finner du i golfbox.

Torsdag er det klart for ny samling. Meld deg på i golfbox, eller møt opp i god tid. Det er shot-gun start klokka 18.00. Det betyr at alle må være på plass senest 17.45.