Siste nytt

EGK suksess på alle fronter i 50+ !

På hjemmebane gjorde EGK nesten rent bord i lørdagens Sebo Eiendom 50+ turnering. I tillegg til gode golfprestasjoner, stod klubben for et prikkfritt arrangement. Det vanket mye skryt fra de mange tilreisende både for banen og avviklingen av arrangementet.

Dette var runde nummer tre i årets turnering. Som vanlig var konkurransen fulltegnet, men noen forfall siste morgenen gjorde at det var 69 spillere som stilte til start.

Og det ble EGK s  store dag. Seier i fire av seks klasser er sjelden kost.

Det begynte i yngste dameklasse. Sissel Meling er en ivrig golfer, men hadde ikke vært med i 50+ før. Og så klemte hun til med en kjemperunde. En soleklar seier med imponerende 38 poeng og sterke 84 slag. To birdies gjorde susen. Takk til Sissel for sterkt bidrag i lagkampen. Håper du kan være med i flere konkurranser….  Marianne Gravdal kom på en fin tredjeplass etter en jevn runde. Else Iversen kom på en 6.plass. Og det etter en noe slakk start, men en særs sterk avslutning.

I den voksne dameklassen var Astrid Robertson  tilbake på vinnersporet. Med sine 34 poeng ble hun nummer to, likt med vinneren. Men ved likhet er det alltid handicapet som er avgjørende, dermed ble det sølv. Bra spill av Hanna Gudmundson (nr 4)  også. Klubben har grunn til å være stolt av seniordamene våre.

Fra venstre: Martin Tendenes, Sissel Meling og Leif Sigurd Fisketjøn,

I yngste herreklasse vant Leif Sigurd Fisketjøn med 40 poeng. Etter mange oppskrivinger ble det endelig en solid  nedskriving av handicapet . Martin Tendenes vartet opp med storspill, 35 poeng og andre plass. Og med dagens beste bruttoscore! Kjell Iversen spilte seg til en flott femteplass i denne klassen.

I den eldste herreklassen ble det ikke lokal seier, men Svenn Inge Nergård fikk en delt andreplass med gode 35 poeng. Radarparet Odd Hovland og Arne Gudmundson delte sjetteplassen. Etter jevnt og godt spill.

Det er også en konkurranse om beste bruttoscore. Der var det en ekstra gledelig hendelse for arrangørklubben. Martin  Tendenes vant med fantastiske 79 slag. I denne konkurransen er det bare en klasse, og er svært mannsdominert. Derfor var det uhyre sterkt av Sissel Meling å komme på en delt femteplass av de 69 spillerene. Det har neppe skjedd før…

Og så prikken over i en da. Nemlig lagkampem !  Den vant EGK suverent med en av de sterkeste resultatene i denne turneringens historie. Det lover ekstra godt i fortsettelsen.

Arrangementet ble avviklet forbildelig, noe mange av de tilreisende hevdet. Svein Andreassen hadde stålkontroll som turneringsleder. Rune Eik og Robert Vanglo stod for en prikkfri scoretasting og kontroll over resultatene. Signe og Irene hadde ansvar for god bevertning og holdt klubbhuset rent og ryddig. Takk til disse og mange andre  som  også bidro positivt.

Fullstendige resultater i Golfbox.

Sammenlagt resultatene var ikke klare i skrivende stund. De kommer vi tilbake med. Allerede lørdag er det ny runde. Denne gangen på Prekestolen GK. Dessverre er det ikke så mange fra EGK som har anledning til å spille der. Derfor setter vi vår lit til de som tar turen inn.