Siste nytt

Torsdagsgolfen: Flott golfstart for debutanten Henning…..

Det ser endelig ut som om de ferskeste golferene har funnet frem til torsdagsgolfen. Også denne uken var det en av de helt «ferske» som stakk av med seieren. Gratulerer Henning!

Henning Skaara oppnådde gode 18 poeng i sin aller første ordentlige golfrunde. Og det holdt til seier. Det er tredje torsdagen på rad at en nybegynner vinner runden. Akkurat på torsdagsgolfen får de nye starte på handicap 54, og da renner poengene inn.

Henning startet noe rufsete, men kom sterkt etter hvert. På en sterk andreplass kom Frode Fardal, som er i godt driv for tiden. 17 poeng med to stryk er sterkt. Pete Seglem ble nummer tre poenget bak Frode.

Vil bare oppfordre alle i klubben til å stille opp på torsdagsgolfen. Det er fast klokken 18.00 (fremmøte og påmelding senest 17.30).  dette er en kjekk og uhøytidlig turnering som passer for alle.