Siste nytt

Seniorene tar ikke sommerferie

Mens alle de andre faste turneringene i Maurholen  har tatt sommerpause har det vært full aktivitet på senior medalen. Og med  veldig gode resultater.

Senior medalen,  som blir spilt hver mandag og onsdag,  er delt inn i en vår, en sommer og en høstbolk.  Nå er sommer (!)  turneringen over og  det med rekorddeltakelse. Nærmere 40 spillere har deltatt en eller flere ganger, noe turneringslederen, Møyfrid  Hellvik er veldig godt fornøyd med.

– Mandag starter høstmedalen og vi håper mange seniorer stiller opp, det være seg mandag eller onsdager neller begge dager, sier hun.

Og så tilbake til resultatene fra sommermedalen.  I konkurransen om beste nettoscore ledet Marianne Gravdal lenge på sterke 32 slag.  Men på slutten av konkurransen klemte ringreven Erik  Magnus  Hellvik til med samme resultat og dermed deler de seieren.  Tett fulgt av Kjell Iversen, Dagfinn Øglend og John Ivar Nodland, et slag bak.

Marianne Gravdal
Marianne Gravdal

Den innlagte puttekonkurransen  er viktig i medalen.   Også her stakk Erik Magnus av med seieren. Bare 11 putter hadde veteranen på runden!  Også her med Kjell Iversen på andreplass sammen med Torbjørn Lunde.  De to gjennomførte sin beste runde med 12 putter.

Erik Hellvik
Erik Hellvik

Electicen er for mange spillere den viktigste konkurransen.  Å prøve  i hvert fall å forbedre scoren på  et eller flere hull er ofte en tilfredsstillelse selv om runden for øvrig er så som så…   Denne konkurransen vant Torbjørn Lunde med sterke 30 slag. Det betyr fem birdies og fire par. Slå den!  Imponerende også av Odd Hovland som klarte 33 slag.  Han spiller tross alt på et høyere handicap enn Torbjørn.  Tre birdies og fem par gjorde susen. Og så var det hull 8 da Odd….

Torbjørn Lunde
Torbjørn Lunde

Fullstendig liste trykk her.