Siste nytt

Stor regionsfinale i Maurholen

Søndag 16. august skal vi stå som arrangør av regionsfinalen i Nordea Pairs i Maurholen. Det betyr mange tilreisende deltakere og knallhard konkurranse om å komme til landsfinalen. Og spennende blir det hvordan våre fire par hevder seg på hjemmebane.

IMG_5463
Hundepatruljen, går de rake veien til finalen??

Nordea Pairs er Norges tørste golfturnering og samtidig en av de kjekkeste… Nesten alle klubber har sin turnering der de beste går videre til en regionsfinale. Og de beste derfra igjen går videre til den prestisjetunge landsfinalen. Denne blir alltid arrangert i Moss i september.
Vi hadde en flott klubbkvalifisering i juni med god deltakelse og gode resultater. Vinnere ble som kjent parhestene Jostein Jensen og Martin Tendenes. Men EGK får hele fire lag med i regionsfinalen. Øyvind Sælevik og Terje Tengesdal samt Rune Eik og Arild Nodland er kvalifisert som lag nummer to og tre. Beste damelag, Møyfrid Hellvik og Elsa Hovland, er også klar for regionsfinalen.
Thore Wilhelmsen i Norges Golforbund sier til Nettsiden at det er stor interesse for denne regionsfinalen. Han antar at vel 60 spillere frå Rogaland og Agder stiller til start. Han opplyser også om at arrangøren av regionsfinalen får et wild card til landsfinalen.
Så får vi håpe på at hjemmebanen avgjør til våre spilleres favør og at vi kan få flere med i landsfinalen i september. Men først må vi sørge for et godt arrangement 16.august. Det er viktig for vårt omdømme som dyktige arrangører….