Vi hyller Erik den store, som fyller 80 år!

Han går der og putler på golfbanen, han Erik. Alltid med når noe skal gjøres!  Aldri nei i hans munn.  Med grafsa når det graves grøfter, med riva når greenen hulles, med hammeren når noe skal bygges. Sindig og rolig.  Aldri store ord, lavmælt og blid og alltid godt på lag.

Erik har vært med i golfen siden oppstart. Han er en praktiker.  Til tider kan en i en golfklubb ha mange høvdinger og for få indianere. Erik er den gode indianeren!  I ordets rette, og mest positive forstand! En arbeider, som vet at hvis noe skal bli gjort, så må det legges ned et fysisk arbeid for å få det gjort. Slik har han alltid vært, og slik kommer han nok alltid til å være.

Med helse som en 50 åring, har han nå blitt 80!  Hele golfklubben takker for den formidable innsatsen han har lagt ned på golfbanen siden starten, tidlig på 2000-tallet, og ønsker han lykke til med de neste 80 årene!

I uka som var ble han behørig hedret på terrassen utenfor klubbhuset etter at seniorene hadde spilt sin Medal.

Gratulerer med dagen, Erik!  Og takk for uvurderlig innsats og hjelp i EGK over mange år!  Vi håper det blir mange flere!

Hilsen alle dine golfvenner i EGK

(Foto: Pete Seglem)