Siste nytt

50+: For en finale !!!!

Finalerunden på Bærheim er en golfrunde Karl Magne Pettersen aldri kan glemme. Utrolige 44 poeng ble resultatet og en klokkeklar seier i den yngste klassen. Går det virkelig an ?

Svaret er ja, Karl Magne viste det går an… Ingen stryk, og jevnt godt spill sørgde for det. Hele ni trepoengere og bare en eneste en poenger. Når det skjedde på det nest siste hullet kan vi ikke se bort i fra at spilleren følte presset… Men de største gratulasjoner, Karl Magne.

En kjempefornøyd Karl Magne Pettersen etter rekordrunden.

Nivået var skyhøgt under de gode forholdene på Bærheim. Hele sju spillere hadde over førti poeng, noe som ikke har skjedd i denne turneringen siden starten for seks år siden.

Det betyr at selv om Martin og Steward  spilte bra med 34 poeng, kom de langt ned på resultatlisten.

I den eldste herreklassen leverte Edvard Rønneberg årsbeste, med sterke 37 poeng. At det «bare» holdt til en 10. plass er smått utrolig. Erik og Leif Sigurd er også helt sikker fornøyd med 35 poeng, men ikke med plasseringen….

Men det var flere på Kråkefjellveien som spilte godt. Astrid hadde også 35 poeng, det samme som vinneren i den eldste dameklassen. På grunn av handicapet fikk hun andreplassen. Men samlet i denne turneringen har Astrid gjort det veldig bra. Synd at hun ikke fikk med seg turneringen på hjemmebane for to uker siden.

I den yngste dameklassen spilte Mia til 33 poeng. Dette holdt bare til en 11. plass. En plass foran Karen Gajhede. Den største prestasjonen til Mia denne dagen var en birdie på hull tre, banens vanskeligste hull. Det gav en fin fempoenger…

Lagkampen gav EGK sterke 116 poeng – det høgeste vi har oppnådd. Det som gikk inn i den var resultatene til Karl Magne, edvard og Erik.

Fullstendig resultater i Golfbox.

Sammenlagtresultatene er ikke klare i skrivende stund. Vi kommer tilbake til oppsummeringene i en senere artikkel.