Jentene reiser også på Golftur!

Vi fikk nylig et koselig «reisebrev» fra tre EGK jenter som var storfornøyd med sin golftur. Og jentene valgte et litt mer sjeldent reisemål for golfturen…Jane Elizabeth Fardal, som er født og oppvokst i Belfast, inviterte med seg golfvenninnene Else Iversen og Mia Hovland, «hjem» til Nord Irland. Og de var veldig begeistret over hva de fikk med seg over there.

IMG_3141

De spilte tre dager på Jane sin bane, den ærverdige Malone Golf Club. Banen ble etablert i 1895, har 27 hull, og  ligger i en nydelig gammel park. Velstelte fairways avgrenset av utallige typer modne trær. Banen følger terrengets konturer perfekt, slik at runden runden flyter uanstrengt fra et hull til neste… Både Mia og Else, som er vant med praktfulle baner i Spania og Thailand, plasserte denne banen høyt opp på lista.

Det er mange store golfere som har gode relasjoner til denne banen før «okka jenter». I 1966 vant Tony Jacklin sin aller første profesjonelle seier nettopp her. I 1993 vant Gary Player Irish Senior Masters og Rory Mcllroy spiller også på banen.

IMG_3143              IMG_3156

Jentene skryter også veldig av fasilitetene i tilknytning til banen. Et flott klubbhus med mat og service av ypperste klasse. Her spiste jentene, ofte sammen med Janes mor, nesten hver dag. Likedan bød proshopen på mye bra. Også der var hjelpsomheten og servicen på topp. Noe som sannsynligvis viste igjen på omsetningen den dagen… (bare antakelse..)

Jane synes det var veldig kjekt å vise frem sitt fødested til gode venninner fra Egersund. Og de var begge begeistret for både golfen og «the true irish welcome».

Kanskje vi skal be Jane om å være med å lage en klubbtur til Belfast??? Det frister i alle fall…