Siste nytt

Årets klubbmestere er kåret!

Hverken Arve Jensen eller Svein Andreassen klarte å holde på ledelsen de hadde fra lørdagens spill i herre- og senior klassen.  Arve ledet med noen få slag etter lørdagens spill, det samme gjorde Svein.

På søndagens runde ble de jaktet av «sultne ulver» som gjorde det de kunne for å ta igjen det lille forspranget de to hadde etter 1.dag.

De tre klubbmesterne: fv: Lars Tore Sviggum, Sveinung Hetland & Åge Sørensen (Foto: Pete Seglem)

Etter 36 hull var det Sveinung Hetland som stod igjen i herreklassen som mester, fire slag foran Arve Jensen.  Sveinung gikk en flott 77-runde på søndagen fra hvitt, og kan dermed smykke seg med tittelen «klubbens beste spiller» i et helt år framover!  Vi som kjenner Sveinung, vet at det også kommer til å bli nevnt av ham i både den ene og andre anledningen!  Gratulerer med en velfortjent seier, Sveinung!

Klubbmester Herre - Sveinung Hetland (Foto: Pete Seglem)
Klubbmester Herre – Sveinung Hetland (Foto: Pete Seglem)

I seniorklassen viste Lars Tore Sviggum at lørdagens spill ikke var representativt for hans nivå.  En noe treg start på de første 3 hullene på søndag, ble erstattet av meget solid spill de siste 15!  Hverken Svein Andreassen eller Bent Magne Andreassen klarte å holde følge med Lars Tore, som tok en meget fortjent seier i «den eldre klassen».  Vi gratulerer også Lars Tore som klubbmester 2021!

«Eldre senior», eller Veteranklassen som noen også kaller den, er for spillere som er 65+.  Åge Sørensen var utilnærmelig og spilte en meget solid 84-runde på søndagen.  Dermed kan Åge stolt titulere seg som klubbmester i 2021 han også.  Vi gratulerer Åge med en høyst velfortjent klubbmestertittel!

Klubbmester Senior 65+ – Åge Sørensen (Foto: Pete Seglem)

«En må sette pris på de som er med, ikke fokusere på de som ikke er med», er en god leveregel.  Men det er i alle fall lov til å håpe at klubbmesterskapet i 2022 får litt flere deltakere enn det antallet som var med i år. Thor Kristian Klepp sa det så flott etter at han hadde havnet på jumboplass i sin klasse: «Dette var gøy!  Selv om en før en starter vet en ikke vil kjempe i toppen, så kjemper en sin egen kamp mot seg selv, og det å gjøre det best mulig». Turneringskomiteen håper dette er en slik holdning som vil spre om seg i klubben fram til neste klubbmesterskap i 2022, og at enda flere spillere til neste år våger å utfordre seg selv og bli med på det årlige klubbmesterskapet!

For øvrige resultater, sjekk Golfbox!