Siste nytt

KM 2016 Herrer: Sviggum er klubbens beste spiller!

Roger Iversen var klubbens første klubbmester i 2006. Vant gjorde han også to ganger senere. Lars Tore Sviggum hadde også to titler før årets KM. Nå har begge tre.

Det ble tidlig klart at disse to spillerene var i en særklasse denne helgen. Og de spilte jevnt. Etter lørdagens dyst hadde begge 80 slag, og alt låg til rette for en thriller på søndagen. Første runden spilte Lars Tore seg til en fin 38 runde, og Roger fulgte tett på med 39.

Den fjerde og siste runden var begge spillernes dårligste. Kan det rett og slett ha seg slik at også så gode spillere får litt nerver når det spisser seg til? På hull 16 skar det seg for begge. Lars Tore misset og måtte bruke 8 slag. Temmelig uvant for han. Men så bommet – utrolig nok – Roger enda mer. Hele 10 slag måtte han til med.

Så til slutt ble Lars Tore Sviggum klubbmester 2016, tre slag foran Roger Iversen. En veldig fortjent seier. Lars Tore har vært vår beste spiller i en årrekke.

image4

Det ble jevnere i kampen om tredjeplassen. Jan Olav Reinertsen klarte å beholde den plasseringen, tre slag foran Egil Seglem. Jan Olav hadde for øvrig en bedre sisterunde enn de to foran på lista.

Roger Hansen og Håken Skogly fulgte deretter. Den godeste Håken, som ble klubbmester for to år siden, hadde for øvrig en veldig ujevn golfhelg. Men sammen med Jostein i seniorklassen ble han i alle fall birdiekonge: Fire birdier hver på Jostein og Håken er veldig bra.

Fullstendige resultater i golfbox…

Banen viste seg hele helgen fra sin beste side. Greenkeeper Jørgen klipper og klipper… Det er ikke hvert år graset vokser så mye på denne årstiden…