Siste nytt

Nytt VTG-kurs den 1. og 2.september

Golf er i vinden, som aldri før!  Årets siste planlagte kurs er rett rundt hjørnet – informer aktuelle personer i din omgangskrets om vårt gode kurstilbud!

Kurset har varighet over to dager, og går fra klokka 17:00 – ca. 21:00.  Kurset legger opp til masse praktisk opplæring.  Her er det «Learning by doing»!  Etter endt todagers-kurs er det ytterligere to enkeltkvelder med banespill før en er ferdig utlært! Med «ferdig utlært» mener en i denne sammenheng, ferdig utlært til å lære seg golf!  For de aller fleste er kurset bare en liten intro om golf. En lærer litt om hvordan en slår og putter, en lærer seg de grunnleggende reglene og en lærer litt golfetikette. En er langt fra utlært etter endt kurs, men kurset gir deg nok informasjon til at du kan fortsette utviklingen på egen hånd, eller sammen med venner, i etterkant.

 

Påmelding til kurset gjøres på våre nettsider, under fanen «Veien til golf»