Siste nytt

Reinertsen gjorde storeslem!

Hårgalleriet Matchplay-medal har siden slutten av april vært spilt tirsdag ettermiddagSom resultatlista nedenfor viser, er det mange spillere som har vært innom og spilt – alt fra å ha deltatt en runde eller to, til de som har deltatt de fleste gangene.

Med tirsdagens resultater endte Jan Olav Rønning Reinertsen opp med å vinne vår-medalen. Med 6,5 poeng var han et halvt poeng foran Svein Andreassen som kapret andreplassen. Martin Tendenes tok den siste pallplassen og endte opp med 5,5 poeng.

I Ecelectic-konkurransen var også Jan Olav utilnærmelig. Med til sammen 7 birdy`er i totalen, endt han opp med 28 slag de ni hullene – en meget sterk prestasjon.

Etter endt spill tirsdag, ble flotte premier fra Hårgalleriet Pedersen utdeltMatchplay-medal tar ferie fram til midten av august. Da satser vi å starte opp igjen etter samme lest som denne vårenTurneringskomiteen takker for de spillernesom har møtt opp turneringen i løpet av våren, og håper at enda flere av klubbens spillere ønsker å spille denne turneringen når den starter opp igjen til høsten.