Siste nytt

Bedriftserien ferdig med tredje runde

Etter mer enn halvspilt serie er ennå ingen ting avgjordt….  I de fleste puljene vil det være kamp til ” the bitter end”  før sluttspillplassene er sikret.   Et av de store poengene er om Aker Solution  klarer å få alle sine tre lag videre til sluttspillet…

Tredje runde forløp vel uten de helt store overraskelsene, selv om Dalane Energi sine sterke  24 poeng mot Kvia ble lagt merke til.  Det gjenstår riktignok en hengekamp i tredje runde, men enkelte deltakere etterlyser oppdatert resultatliste. Og da må vi bare legge  den ut ….

For resultater/tabeller:  Se meny øverst…  (Aktiviteter/ bedriftserien)

Pulje 1:  Aker Solution 1 ( de eldste..) har spilt solid så langt, og tatt ledelsen i pulja. Hakk i hel følger Egersund Bygg og Tomt, etter  en sterk runde mot Hellvik Hus. Når Håken og Sviggum oppnår 22 poeng  med deres lave handicap , har de spilt virkelig godt… Covent har en hengekamp og vil med seier der komme a poeng.

Pulje 2:   Iversen Revisjon AS er i førersetet med tre strake.  Aker Solution og Dalane Energi knives foreløpig om andre plassen. Begge lagene er i knallform, med henholdsvis  23 og 24 poeng i siste runden. Men i denne pulja kan det også skje store rokkeringer  i de to siste rundene….

Pulje 3:  El Experten  har vært suverene til nå, også de med tre strake….  Siste runde slo de en av de argeste konkurrentene, Hovland Trevare.  Hovland deler andreplassen med Hellvik Hus. Ellers vant SR Bank over det sterke laget til Jæren Olje, og fikk dermed sin første seier.

Pulje 4:  Aker Solution sitt ”ungdomslag” leder pulja, med Spar/Norgesgruppen på lik poengsum hakk i hel.  Bjerkreimskarane hos  Jan Petersen AS er også i høgaste grad  med i kampen…