Siste nytt

50+ Ogna: Det finnes ikke dårlig vær, bare….…

Åge Sørensen ( 37 poeng) og Olaf Hovland (36) reddet EGKs ære i søndagens våte runde på Ogna. Overvann og sammenhengende regn gjennom hele runden gjorde spillet vanskelig, og dermed er resultatene ekstra gode..

Sammen med Mia / eller Martin ( begge 33 poeng) sørget de for at vi fikk en anstendig poengsum i lagkampen.

I eldste herreklasse imponerte nok en gang Åge med en flott andreplass. To birdier  på hull 3 og 12 (samme hull begge runder) la han grunnlaget for det gode resultatet. Åge innehar også en sterk andreplass i sammenlagten i denne turneringen.

Olaf Hovland fikk endelig klaff i den yngste herreklassen. Tredjeplass med sterke 84 slag. Han har vært med i for få konkurranser ennå til å hevde seg i sammenlagten. Men potensialet er der så avgjort…. Martin ble nr seks tre poeng bak Olaf. Undertegnede spilte i flight med Martin og registrerte at han til grader hadde stang ut på de våte greenene. Sju åtte putter strøk nemlig hullkanten…

I yngste dameklasse var Mia som vanlig dyktig. En flott tredjeplass, bare et fattig poeng bak seier. Det betyr at hun i sammenlagten er blant de aller beste, både på poeng og bruttoslag.

I den andre dameklassen spilte Astrid til 32 poeng, noe som holdt til en femteplass. Både Møyfrid og Hanna, som pleier å hevde seg i denne klassen, spilte denne gang under pari.

Fullstendig resultater i golfbox.

Det gjenstår fire runder i denne turneringen som samler voksne spillere fra hele distriktet. Av de 10 turneringene er det de fem beste som teller sammenlagt.  I lagkampen teller hver runde. De gjenstående rundene er: Først i Sirdal (15.8), Solastranden (29.8). Maurholen (5.9) og finalen på Bærheim (19.9).  Håper at mange vil være med i Maurholen av våre medlemmer….