Siste nytt

50+: For en dag!

Nydelig bane. Nydelig vær. Et perfekt arrangement. Det er slik vi ønsker å presentere Maurholen og EGK for så mange spillere fra hele Rogaland. Og med god EGK innsats kan det vel ikke bli så mye bedre…….

Chris Søyland var helt suveren på lørdag.

Det var i den yngste herreklassen det nesten utrolige skjedde. Av rundt tretti spillere, gjorde EGK storeslem, med de fem første plassene…. Og best av alle var Chris Søyland. Med en jevn og imponerende runde endte han på 38 poeng. Han bruker mye tid på trening og spilling, og fikk virkelig betalt for det på lørdag. I tillegg legger han ned mye tid i dugnad for klubben, så vi er mange som unnet han en så god runde!

To poeng bak kom Roger Iversen. Stavanger mannen som spiller for EGK spilte på sterke 73 slag. Og med det vant han bruttoklassen. Kjell Iversen, debutanten Alfred Stokkeland og Martin Tendenes fulgte på de neste plassene. Og gjorde denne resultatlisten historisk for EGK.

I de andre klassene gikk det ikke like godt denne lørdagen. Unntaket var Astrid Robertson som kom på en fin andreplass.

Nå er det bare en turnering igjen i årets 50+. Denne blir arrangert på Bærheim 18. september. Vi har tre spillere som kjemper i teten i sine klasser. Vi får ønske Frank Landmark, Astrid Robertson og Åge Sørensen lykke til i sammenlagtkampen.

Det som gledet undertegnede ekstra lørdag, var alle godordene om arrangementet. Stor takk til Rune Pedersen, Møyfrid Hellvik og Laila Nærland.