Siste nytt

Flott 3-kølleturnering!

Søndag ble årets utgave av 3-køllersturnering gjennomført, og med oss på laget dette året hadde vi vår gode samarbeidspartner, Dalane Energi, som hovedsponsor.
Spilleforholdene ble gradvis mer utfordrende ettersom vinden tok seg opp utover formiddagen. Til tross for utfordrende forhold, og med bare 3 køller i baggen å velge mellom, ble det spilt mye god golf denne søndagen.

Det var tett i teten, der både Bent Magne Andreassen og Hans Marius Slettebø sanket inn hele 35 poeng på runden. Ikke verst med tanke på at en kun kunne bruke tre køller på hele runden. På grunn av lavest handicap, stakk Bent Magne av med seieren denne søndagen, og Slettebø fikk andreplassen. Leif Sigurd Fisketjøn hadde også mulighet til å vinne turneringen frem til siste hull, men på det utfordrende 5. hullet – som ble spilt i motvind – endte han opp med 0 poeng, men fikk allikevel en fin 3. plass.

Bent Magne Andreassen – Vinner

 

Dalane Energi hadde også lagt opp til “closest to pin” på hull 6, og her var det Ian Houghton som var nærmest. Etter måling viste det gode utslaget seg å være 2 meter fra hullet. Det var dessverre ingen som klarte kunststykket å få hole in one på hull 4, hvor Dalane Energi hadde satt opp premie på hele 5000 kr til den som skulle klare det kunststykket.

Torbjørn Øgrey fra Dalane Energi

Hele 35 spillere stilte til start i turneringen, noe turneringskomiteen synes er veldig bra. Dalane Energi vil også neste år bidra inn mot klubbens turneringer, og kommer neste år til å være hovedsponsor for den populære parturneringen som vi tradisjonelt avholder på vårparten. Takk til alle deltakere som gjorde turneringen så kjekk, og takk til Dalane Energi for god støtte rundt selve arrangementet!

Turneringsleder Vegard Stapnes

For fullstendig resultatliste – henviser vi til Golfbox.