Siste nytt

Hole In One til (nesten) ingen nytte!

De fleste golfere synest at et golfhull er i det minste laget. Over hele verden er et golfhull 10,8 cm i diameter. Når du skal ta en langputt ser det forferdelig lite ut!  Men på søndagsgolfen i Maurholen var rett og slett hullet for stort!

Gaute Fardal slo et flott slag på hull 6. Etter to tre hopp gikk ballen rett i hullet. Og dermed skulle en tro at det ble enda et navn på HIO tavlen denne sesongen.

Men så har det seg slik at våre hull på vintergreenene er en del større. Mange baner har et noe større hull for å kompensere at vintergreenen ikke er så jevn og fin som sommergreenene. Og dermed blir ikke Gaute sin prestasjon godkjent for rekordbøkene og statistikkene.

Helt til ingen nytte var det nå ikke. Søndagsgolfen spilles med shot-gun start. Gaute startet runden på hull sju. Og dermed avsluttet han runden og konkurransen på en måte han nok sent vil glemme. Fem poeng på et hull er ikke av det vanlige slaget.

Slaget var i alle fall riktig så godt. Håpet er at neste gang Gaute står på utslagsmatten med åtter-jernet i hånd, så vet han nøyaktig hva han skal gjøre. På et mindre hull…

IMG_23681
Tekst: Gaute fikk gode råd fra Tutta. Men størrelsen på hullet og spill på vintergreener var ikke tema denne gangen…