Siste nytt

9-hulls dameturnering på tirsdag 22.august kl 17:30

Kjære alle damespillere med hcp 0 – 54. Dere inviteres herved til en uformell dameturnering type Texas Scramble (spiller på beste ball). Denne formen er perfekt for alle – nybegynnere settes sammen med minst 1 av de etablerte i 3-er eller 4-er ball. Vi vil prøve å arrangere denne type turnering en gang pr. mnd når været er OK.

Meld dere på til marianne@pronav.no eller pr tlf. 90721961 innen fredag 18/8 kl 15:00. Oppgi fullt navn og handicap.

Alle må ankomme senest kl 16:45 (utslag kl 17:30) fordi vi satser på shot-gun (alle spiller ut samtidig, fordeles på flere hull). Dere betaler kr 50 ved ankomst, som går til premier, så satser vi på drøs, kaffe og is etter runden, men dere må nok betale isen selv.

Håper på god oppslutning – foreløpig sier yr.no 20 grader, kanskje en byge men nesten ingen vind.

Marianne – på vegne av EGK damene