Siste nytt

Nedtur på Preikestolen Golfklubb…

 

Under et av Norges største turistattraksjon, Preikestolen, ligger golfklubben med samme navn. Idyllisk nok, men uhyre vanskelig. Dermed kan vi fastslå at lørdagens 50+ ikke akkurat var noen suksess for EGK spillerene.

Best av våre spillere var nok en gang Martin Tendenes. Han fikk en 6. plass av de 32 spillerene i herrefeltet. 29 poeng er ikke så «hakkande gale» på den banen, men Martin var tydelig misfornøyd når han kom i mål. Og det har en enkel forklaring: Han hadde vanvittige 20 poeng på de første ni!! Og da er det surt med bare ni poeng på resten. Spesielt når han manglet bare tre poeng på å gå til topps…

FullSizeRender(1)

Etter Martin hadde hele seks spillere fra EGK 26 poeng. Et flott firkløver i dameklassen, Marianne Gravdal, Astrid Robertson, Hanna Gudmundson og Jane Fardal. Og Olaf Hovland og Leif Sigurd Fisketjøn i herreklassen.

Det betyr at vi scoret lavt i lagkampen. Sandnes GK gikk forbi oss. Trøsten vår var at Ogna og Jæren var enda svakere… Og da rykket vi i alle fall litt fra våre største rivaler.

Tolv spillere fra Egersund Golfklubb hadde tatt turen til Preikestolen. Dei fleste spilte banen for første gang. Banen må være den vanskeligste i Rogaland, noe vinnerscorene beviste. Herreklassen ble vunnet på 32 poeng, mens vinneren i dameklassen fikk 29 poeng. Arrangementet var bra og spillerene fikk en hyggelig velkomst av turneringsledelsen. Ikke fullt så hyggelig velkomst fikk vi fra de mange mygg (knott) som kranset banen. Sjelden har det luktet mer myggspray på en golfbane…

Fullstendig resultatliste finner du i golfbox.

Arne Gudmundson spurte undertegnede hvorfor det alltid var vinnerene som ble avfotografert og ble avbildet på klubbens nettside. De som kommer sist fortjener også oppmerksomhet mente Arne. Vi tar hintet og setter inn bildet av de som ikke hadde dagen….

IMG_1071IMG_1072