Siste nytt

50+ i Sirdal: Enda en gang var Arne Gudmundson best.

Rekordmange spillere var denne gang med på Sebo Eiendom 50+ i Sirdal. Turneringen ble arrangert som en avslutning på Sirdalsdagene. Det var færre spillere fra Egersund denne gangen, men de som var med beit godt fra seg….

 

Best av alle EGK ere denne gangen var igjen Arne Gudmundsson. I den eldste herreklassen spilte den snart 75 år gamle spilleren til gode 33 poeng. Det holdt til tredjeplass. De to første plassene gikk til to gjestespillere fra Mandal. Det vil si at Arne var den beste fra Rogaland…. Øyeblikket var nok da han på hull seks satte ballen rett i koppen fra ca 80 meter og sikret birdien. Både Åge Sørensen (31), Edvard Rønneberg og Erik Hellvik (begge 27) gjennomførte en grei runde.

I yngste dameklassen måtte Mia Hovland denne gang med tredjeplassen, med 28 poeng. Likevel er hun vårt beste kort i sammenlagten. Hun har gode sjanser til å vinne årets den prestisjetunge turneringen 2019 ved å spille greit i den siste og niende konkurranse på Jæren om fjorten dager.

I eldste dameklasse klarte Astrid Robertson det igjen .Gode 30 poeng holdt til seier. Med det er også hun med i sammenlagtkampen. Hanna Gudmundsson fulgte godt opp med tre poeng bak og tredjeplass.

EGK hadde bare en deltaker i den største klassen, yngste herreklasse. Leif Sigurd Fisketjøn gjennomførte en grei rund på 32 poeng, som holdt til 9. plass.

I lagkampen skal det godt gjøres å forbedre tredjeplassen når bare en runde gjenstår. Men om Sandnes og Jæren er foran, så kan vi slå store klubber som Stavanger og Sola. Det er ikke så vert bare det….

Siste runde (finalen) er på Jæren om fjorten dager. Det er mange påmeldte, men plass til noen flere….