Siste nytt

Stor aktivitet i Maurholen i helga!

Over 60 spillere fra hele Rogaland er klar for finalen i 50+ i lørdag. Dagen etter er det nybegynnerkurs. Det betyr at det blir folksomt i Maurholen i helga.

Seniorturneringen 50+ har vært svært populær denne sesongen. Rekord deltakelse på alle banene, og sogar ventelister på enkelte konkurranser. Lørdag er det duket for finale. Dessverre kolliderer den med to større turneringer i Stavangerområdet. Likevel er over 60 deltakere klar for Maurholen.

Og det er mye spenning knyttet til denne siste turneringen. Lørdagens konkurranse er stor i seg selv, og i tillegg er det de forskjellige sammenlagt konkurransene som skal avgjøres.

En stor kontingent fra EGK stiller og for oss er det kanskje lagkampen som er viktigst. Klubbens medlemmer har vært fantastiske til å delta i alle 8 turneringene, noe som gjør at vi ligger på en sterk andreplass av de tolv klubbene som har vært med. Jæren GK leder med 8 poeng på oss, kanskje vi kan klare å ta igjen disse på hjemmebane? Men en del av våre spillere har også sjanse til å hevde seg individuelt, så her er det mye å kjempe for.

Årets siste kurs ”Veien til Golf” som blir arrangert sammen med Ogna avholdes på Ogna lørdag og i Maurholen søndag.