Siste nytt

Lite “spenning” med El-Experten

Og så var bedriftsturneringen omsider avgjort.  24 lag og over seksti kamper  måtte til for å kåre den beste bedriften. Og det var nok ikke mange som på forhånd hadde trodd at det skulle bli El-Experten.

IMG_0690
Tvillingene Tommy og Charles Svendsen

Hovedgrunnen til det er at El-Experten var det laget av samtlige som hadde høgest handicap.  Men gjennom hele seriespillet og sluttspillet viste brødrene Svendsen styrke,  og har rett og slett vært suverene. Personlig trodde jeg at de skulle få problemer i finalen mot Iversen Revisjon, men enda en gang rodde tvilling brødrene det i land.

Kjell Iversen og Arve Jensen startet finalen med en knapp ledelse, før Charles og Tommy overtok føringen med godt spill. Det var lenge jevnt, med spenning i kampen til hull 14. Da satte Tommy inn nådestøtet med par og fire poeng. Og dermed ble resten av runden en parademarsj.

Akkurat som i semien var det nesten utrolig å se på samspillet tvillingene i mellom. Når den ene ikke traff med slagene, så trådde den andre til med godt spill. Selv om laget til Iversen Revisjon  var rimelig fornøyd med eget spill, ble det for mange to  ”poengere”  i stedet for noen ”treere”.  – Vi må bare ”bøye oss i hatten” og gratulere dem med en velfortjent seier. De var klart best, sier Kjell Iversen. Resultatet ble for øvrig 40 -36 (18 hull).

bedriftfinale

Kamp om tredjeplassen er og blir en ”trøstefinale”.  Jan Petersen og Spar/ NorgesGruppen hadde spilt mot hverandre i den innledende gruppen, og skulle nå møtes i bronsefinalen. For Anders og Leif Sigurd var det ingen skam å tape for de sympatiske Bjerkreimskarane.  Murermesteren spilte som en proff og endte på 37 slag. Og det etter at han måtte opp i hele seks slag på hull 8. Jan og Olav Vølstad vant dermed en klar seier.  Resultat: 23-18.

Vi vil prøve å samle en del av lagene til en samling i nær framtid. Der premieutdelingen vil være på programmet. Og evaluering av denne nyskapingen. Det er allerede klart at det blir ny turnering neste år. Vi vil sette et tak på 24 lag, og alle de som var med dette året vil ha første rett til å være med videre. Noen har signalisert at de ikke kan stille så mange lag neste år, og dermed vil det uansett være plass til noen nye…