Siste nytt

Åpningsturnering i Maurholen – parturnering!

Siden golfbanen i Maurholen åpnet igjen i april, har det vært en fryd å se alle som benytter den ledige tida en har til å spille golf. Klubben har aldri sett slik aktivitet på banen, og «Veien til golf-kurs» fylles opp med flere som vil fylle ledig fritid med golf. Dette er meget gledelig!

For å feire at banen i Maurholen er åpen, at vi lever, at coronasituasjonen er under kontroll, at vi nå endelig har fått litt bedre tid til å dyrke det å spille golf – synes Egersund Golfklubb at det nå er på tide med en kjekk turnering for klubbens medlemmer!  Vi legger derfor opp til en 18-hulls parturnering den 24.mai, klokka 10:00 i Maurholen.  Det blir shutgunstart.  Vi spiller spillformen Fourball, som er en lagturnering der to og to er på lag.

Om turneringsformen:
Rent praktisk, så finner du en spillepartner som du vil spille på lag med. Lag med mann og dame, mann og mann, dame og dame, mann og kone, bestefar og barnebarn eller hen og hen -har ingen betydning! Det er bare å melde seg på turneringen i Golfbox.

Selve spillformen er enkel. Du og din spillepartner er på lag. Etter hvert hull som er spilt, teller KUN den poengsummen på hullet som er den beste av dere to har oppnådd. Har du f.eksspilt til 2 poeng på et hull, og din partner har spilt til 3 poeng på samme hullet, er det din partners poengsum (3 poeng) som står som gjeldende i konkurransen på det hullet for laget ditt. På hull 2 kan det være din spillepartner som møter veggen totalt, og han plukker ballen på grunn av mange dårlige slag. Fortvil ikke! Dersom du som spillepartneren hans oppnår f.eks 3 poeng på hullet, er alle dårlige slag glemt, og laget får 3 poeng på hullet!

Dette er en kjekk turneringsform, som noen av dere kjenner igjen fra Bedriftsmatchen eller turneringen Nordea Pairs som ble arrangert for noen år siden.

Alle spiller med fullt handikap, og alle med handikap opp til 54 kan være med på turneringen!  Vi håper at både lav og høyhandikappede vil være med!  Å ta med seg en høyhandikappet på laget trenger ikke å være så dumt…  En spiller med høyt handikap kan fort dra inn både en 4 og en 5 poenger på enkelte hull.  Så oppfordringen er klar – ta gjerne med deg en nybegynner med høyt handikap på laget, og bidra til at også disse tørr å være med på turneringsspill!

Turneringskomiteen håper mange medlemmer vil være med på denne kjekke og uformelle turneringen.

Påmeldingskontingenten er satt til 200 kroner pr lag, eller 100 kroner pr spiller.  Det åpnes for at inntil 48 spillere kan være med, og det er «først til mølla-prinsippet» som gjelder!

Påmeldingen har åpnet i Golfbox