Siste nytt

Vaktlister – igjen!

Som alle vet har det vært en utfordrende start på golfsesongen. Koronagolf har blitt en betegnelse, men nå ser det heldigvis ut som om det blir gradvis normalisert igjen. Og nå når kiosken åpner igjen, må det bli nye vaktlister….

Våre medlemmer og gjestespillere har oppført seg eksemplarisk i denne perioden. Klubbledelsen, med Bent Magne i spissen, har hatt en god kontroll på å følge smittevern rådene. Takk til alle!

Så var det vaktlistene. Vi åpner først og fremst i helgene ut mai, for så å ha åpent hver dag fra 1.juni. Håper alle ser gjennom listene og noterer seg sin dato. Pga at april og mai ble kansellert, kan det hende at noen får sine to vakter litt tett, men det er lite vi kan gjøre med det nå. (Du finner vaktlistene på hjemmesiden vår under «vaktlister» på topplinjen.)

Husk: Hvis du ikke kan (eller vil) på den oppsatte datoen har du tre muligheter: Prøv å bytte med en annen på listen. Bruk vikar (koster 350) ved å ringe/ sms til Leif Sigurd  90059870. Eller bytte dugnad til ballhenting på rangen i stedet. Gi beskjed til Leif Sigurd om det hvis ønskelig.

Takk til alle som velvillig stiller opp på dugnad – det er som de fleste vet helt nødvendig for å holde klubben og den flotte banen i live….