Siste nytt

Søndagsgolfen: Meget sterk debut av Frank Landmark.

Frank Landmark var nyinnmeldt i Egersund Golfklubb og spilte sin første søndagsgolf. Og så utklasset han  de andre spillerne!!   Flere kuldegrader og barfrost til tross: Det var mange gode resultater – også denne gangen.

Etter mange søndager på rad med flotte forhold og veldig god deltakelse, var det ikke så mange som hadde funnet frem stillongsen og var klar for vintergolf denne gangen. Vintergreenene måtte tas i bruk.

Det så ikke ut til å bekymre Frank nevneverdig. Hele 21 poeng var vinner resultatet hans. Og det på flotte 38 slag. En flott birdie på hull fem la et godt grunnlag. Stryk på hull åtte hindret Frank en enda bedre poengfangst… Gratulerer og velkommen til oss!

IMG_6495

Jan Inge Mong Olsen spilte en ny god runde, men måtte nøye seg med andreplass. 18 poeng og sterke 36 slag er svært bra. Birdie på hull to gjorde godt… Lars Tore Sviggum kom som vanlig på pallen, denne gang med 17 poeng. Ikke noen birdie på han, men en jevn og god runde.

Nevnes bør at turneringsgeneralen, Birger Christensen, oppnådde to birdier. Det holdt til fjerdeplass. Litt jevnere spill ville fått deg enda høgere på listen, Birger! Om Gaute Fardals femteplass kan en lese en annen plass på hjemmesiden…

 

Fullstendige resultater i golfbox.

Resultater poeng:

  1. Frank Landmark                      21 poeng
  2. Jan Inge Mong Olsen              18
  3. Lars Tore Sviggum                   17
  1. Jan Inge Mong Olsen     36 slag
  2. Lars Tore Sviggum          38
  3. Frank Landmark              38