Siste nytt

Utrolige Lars Tore Sviggum med sin 7. HIO i Maurholen Golfpark!

Det er sykt hva den mannen holder på med!  Mandag 1.april skjedde det igjen, det som langt fra kan kalles for en aprilspøk.

Lars Tore gikk i samme flight som Bjørn Aarø og Geir Skjæveland, og Lars Tore fikk hørt det av Bjørn på hull 4, da Bjørn fikk birdie, mens Lars Tore måtte nøye seg med en bogey.  Da de kommer til tee-stedet på hull 6 har Bjørn fortsatt honnøren, og slår et flott utslag som lander ett par meter fra pinnen, hvorpå han på sedvanlig humoristisk moldenser-dialekt melder ny birdie på hull 6, og ny honnør på hull 7, allerede fra utslagsstedet på hull 6!
Det er da Lars Tore tar frem 9’er-jernet, og i lett medvind slår ballen mot pinnen på hull 6. Ballen går i flott bue mot greenen, og ballen lander 3-4 meter før koppen, hvorpå den stille og rolig trillet rett i hullet!
Lars Tore Sviggum rett etter å ha satt sin 7.HIO i Maurholen Golfpark, mandag 1.april.
Når en setter sin 7. hole in one i Maurholen Golfpark, fortjener en vel kanskje egentlig honnøren på alle par 3 hull resten av karrieren!?!  Kjenner vi «Lars Tore sin gjeng» rett, tviler vi på at han vil få noe «gratis» i det hele tatt, fremover – til tross for sine sju fulltreffere!
Nå står Sviggum med følgende vanvittige statistikk i Maurholen Golfpark:
2 HIO på hull 4
4 HIO på hull 6
1 HIO på hull 8
Vi gratulerer og bøyer oss atter en gang i støvet for prestasjonen!
Men vi tørr ikke bruke opp absolutt alle superlativene, da en ikke skal se bort fra at redaksjonen plutselig en dag får en ny melding, om en ny HIO!  Derfor velger vi ydmykt å spare noen superlativer til en eventuell neste HIO for Sviggum!😉