Astrid vant finalen og hele greia…

50+ finalen ble avviklet på Bærheim lørdag. Og i eldste dameklassen gjorde Astrid Hetland Robertson  rent bord. Hun vant både finaleomgangen og den prestisjetunge sammenlagt tittelen…. 

Av ulike grunner har deltakelsen fra EGK vært noe mindre denne sesongen. Men de som har deltatt  har gjort sine saker veldig bra. Og best av alle også dette året var Astrid. En noe ujevn runde på  Bærheim var nok – takket være en sterk avslutning – til seier. Og med det også en klar førsteplass  sammenlagt på de ni turneringene som er arrangert rundt om i fylket denne sesongen. Vi gratulerer. 

I den yngste herreklassen spilte Martin Tendenes bra, og kom i mål med 38 poeng. Våre andre  deltakere hadde ikke dagen og havnet langt nede på lista. Martin kom med dette på en fin  femteplass sammenlagt dette året. Beste EGK på den lista er Frank Landmark. Av 88 spillere fra hele  fylket kom Frank på flott andreplass. Det til tross for en klar «formsvikt» de siste rundene. Meget  sterkt, Frank. 

I den andre herreklassen har Åge Sørensen vært i teten i mange år. Han gjorde sine saker bra lørdag,  fikk andreplass på 38 poeng. Sammenlagt for sesongen ble han nummer fire, knepent bak  andreplassen. Dagfinn Øglend fikk en sterk 6. plass av de 57 spillerene, selv om han ikke lykkes i  finalen. 

I lagkampen ble EGK nr 3. Manglende deltakelse på Preikestolen og Bryne gjorde at det var vel det  beste vi kunne få ut av det…. 

Sebo Eiendom 50+ er egentlig en veldig kjekk turnering. Fin anledning til å komme rundt på andre  baner og treffe andre spillere. Kanskje deltakelsen fra oss blir bedre neste år?