Siste nytt

Vellykket 3-klubbsturnering i Maurholen.

Dette året var det EGK som skulle arrangere den årlige tre klubbs turneringen. Banen viste seg nok en  gang fra sin beste side. Det sørget vår eminente greenkeeper Jürgen for.

Rundt 40 spillere fra Jæren, Ogna og EGK var samlet til årets siste turnering. Dette er en turnering  som er forbeholdt de medlemmene i disse tre klubbene som benytter seg av dette unike 3 klubb  samarbeidet. 

Været var «haustalig» som de sier på Jæren. Kald vind sørget for at vi denne gangen ikke så de beste  resultatene, Foruten vanlig stableford konkurranse var det innlagt andre tevlinger underveis.  

I dameklassen vant Rita Undheim på 33 poeng, foran vår egen Møyfrid Hellvik. I herreklassen var Atle  Opstad den beste. Den hyggelige og blide jærbuen spilte til 34 poeng. Det gjorde også Torodd  Varhaug, men Atle vant på bedre handicap. Best av EGKerene var Kjell Rune Pettersen og evigunge  Erik Hellvik med 31 poeng.  

Som vanlig var arrangementet førsteklasses. Premiene var mange og grillmat ble spandert på  deltakerene. 

Og dermed kan klubben si seg ferdig med turneringsesongen. Det har vært mange skjær i sjøen (les  korona), og mange arrangement ble utsatt. Det har ført til en hektisk aktivitet nå på slutten. Men  oppi dette har turneringskomiteen kommet godt i mål. Vel blåst!