Siste nytt

Brukt utstyr, nytt kurs, avlyst turnering og nytt poeng i seniormatchen…

Kan vi få til et forum for salg av brukt utstyr? Mandagsmatchen en saga blott? EGK klarte uavgjort i lagmatchen borte mot Bærheim.

Lagmatchen:

Etter en laber start på lagmatchen i fjor er EGK nå virkelig i støtet. Å klare uavgjort på Bærheim mot Sandnes GK er sterkt. – Vi har alltid slitt med Sandnes, sier Olav Svendsen. Resultatet ble 6 – 6. Spillerne fra EGK var John Ivar Nodland, Ove Noreng, Dagfinn Øglend og Torbjørn Lunde.

Nytt kurs:

Denne uken er det avholdt nytt kurs, veien til golf. Seks ivrige deltakere stilte opp, noe våre klubbinstruktører var godt fornøyd med. Odd Hovland, Arne Gudmundson og Edvard Rønneberg har god kontroll på denne opplæringen. Litt mindre teori og litt mer slag og putting er oppskriften. Og avslutning med å gå en runde på banen. Det legges opp til flere kurs fremover.

 

IMG_0457
Siste tilskudd på stammen i klubbens opplæringskorps, Edvard Rønneberg.

 

Salg av brukt utstyr:

Av og til får klubben henvendelser fra medlemmene om det ville vært en ide med salg av brukt utstyr. Er det noen som har ideer om hvordan det kan ordnes i praksis er det bra. Mange har noen bra køller etc stående til ingen nytte. Kanskje det er akkurat det noen andre leter etter? I dag kom det en henvendelse om at et klubbmedlem hadde en brukt, lite brukt, golfklokke Bushnell Neo X  til salgs. Er du interessert ta kontakt med selger på tlf 40403272.

Er det noe som ønskes solgt eller ønskes kjøpt: Ta kontakt med nettsiden så kan vi se om vi kan hjelpe.

For øvrig: Hvis det er noen som har noe utstyr stående, som bare blir stående, går det an å donere det til opplæringskassen som står ved isdisken…

Pro shopen har samarbeid med Wilson. Hvis det er noen som vil bestille nytt utstyr, ta kontakt. Vi skal garantert være konkurransedyktig.

 

Mandagsmatchen (Hårgalleriets Match).

Vi må bare gi opp i denne omgangen, sier turneringsansvarlig Ron Endresen. Det har møtt opp så lite folk at det er har ingen hensikt, sier han. Vi får ta en evaluering i turneringskomiteen. Kanskje er det for mange turneringer? Kanskje har det vært feil dag? Kanskje er det andre spilleformer som appellerer mer? Kom med innspill, oppfordrer Ron.