Siste nytt

Torsdagsgolfen: Det går opp og ned, Svenn Inge…

Endelig fikk Svenn Inge full klaff. På en nydelig sommerkveld og topp bane, var det plutselig Nergård som hadde dagen. Han slo årets comet, Gaute Hellvik, på målstreken…

Begge fikk sterke 20 poeng, og da er det handicapet som teller. Og der er Svenn Inge foran. Enn så lenge kan vi gjerne tilføye. For Gaute er vel den nykommeren de siste årene som har rast raskest ned i handicap. Noe han helt sikkert vil fortsette med….

Men Svenn Inge Nergård spilte jevnt og godt. Ikke noen birdie, og bare en dobbel. Det betyr jevnt og godt. Og det e jo de jabna som dræge… 42 slag og nedskriving, det må du bare være fornøyd med, Svenn!

Etter tetduoen spilte Frank Landmark seg til sterke 19 poeng. Samme antall slag (40 ) som både Bent Magne og  Anders. Sterkt av Bent Magne også som har spilt lite det siste året.

image1

Det var ikke så mange deltakere denne gangen som sist uke. Men 17 deltakere er mer enn godkjent. Håpet og målet er at nå når mandagsmatchen utgår vil flere enes om torsdagsgolfen. Det er passe uhøgtidlig, og plass til alle. Turneringsgeneral Birger Christensen har lovet at ønsker om flight oppsett blir imøtekommet så langt det lar seg gjøre.

Flere nye spilte denne gangen. Og fullførte til mer enn godkjent. Tøft at en av de ferskeste jentene i klubben fullførte. Bravo Laila!

 

Resultater: Fullstendig liste i golfbox.

 

Poeng:                                                                                                               Bruttoslag:

Svenn Inge Nergård                       20 p                                                      Anders B. Tengesdal     40 slag

Gaute Hellvik                                   20                                                          Bent M. Andreassen     40

Frank Landmark                              19                                                          Frank Landmark           40