Siste nytt

Veien til Golf – nye kurs!

Klubben har valgt å kjøre kursene i egen regi denne sesongen. Odd Hovland og Arne Gudmundson har påtatt seg den jobben,  med Edvard Rønneberg som assistent. Det første kurset er allerede avholdt.

Vi har satt opp flere kurs fremover og håper at flere vil gi golfen en sjanse, sier Arne Gudmundson. Vi har variert med noen midtukekurs og noen helgekurs. Dette for at det skal passe for flest mulig.

I slutten av april gikk første kurset av stabelen. Og vi kunne se med en gang at dette var en bra løsning. Litt mindre teori og litt mer på puttingen og drivingrangen. Instruktørene var inspirerende, og deltakerne lærevillig.

Arne og Odd sammen med Ingeborg, Gaute, Ernst og Tor Kristian.
Arne og Odd sammen med Ingeborg, Gaute, Ernst og Tor Kristian.

 

Har du noen venner og kjente som du mener ville like å starte med denne fantastisk kjekke aktiviteten: Nøl ikke med å motiver de til kurs. Neste kurs er 24. og 25. mai. Meld deg på via hjemmesiden. Opplysninger får dere hos Arne, tlf  95787507 .