Siste nytt

Rogaland 50+: God EGK innsats på Jæren.

I et aldeles ufyselig vær, med vann overalt (!), ble den sjette av årets  50+ turneringen arrangert på Jæren lørdag. Og EGK erne  var de som taklet regnet og vinden best…

I lagkampen, som er den viktigste konkurransen, leder Sandnes GK klart. Trøsten må være at vi i alle fall var bedre enn dem i lørdagens konkurranse. Det er langt frem, men vi tok innpå…

I dameklassen har EGK gjort det tradisjonelt bra. Denne gangen var det Else Kalberg Iversen som gjorde det best. En flott andreplass av de fjorten damene var sterkt. Else spilte 32 poeng, noe som var tre poeng bak den suverene vinneren, Elisabeth Winther. Men hele fire poeng før jentene på tredjeplass. Og med det rykker hun godt opp på sammenlagtlista. God innsats også av Jane E. Fardal som spilte seg til en god fjerdeplass.

IMG_05591
Else og Leif Sigurd var godt fornøyd etter en tøff værmessig runde.

I herreklassen gikk Leif Sigurd Fisketjøn helt til topps. Kjell Iversen og Erik Hellvik gjorde også sine saker bra.

Resultater i golfbox.

Arrangementet til Jæren GK var bra. De siste dagene ble det meldt inn flere forfall, noe som vanskeligjorde oppsettet. Været og forholdene kunne ikke klubben lastes for, og det ville være komplisert å avlyse. Honnør til våre medlemmer som trosset vær og vind.

Sammenlagt i 50+ når to turneringer gjenstår er også hyggelig lesning med EGK øyne… I den tidligere omtalte lagkampen ligger vi på en flott andreplass. Sandnes GK har en betryggende ledelse på oss, mens avstanden ned til Ogna og Jæren er hyggelig stor. Nøkternt sett skal vi ha mye flaks for å forsvare fjorårets seier i lagkampen…

I dameklassen er Astrid Robertson på en flott andreplass av de over førti damene som har deltatt så langt. Hun er rett bak ledende Elisabeth Winther.

Det dermed et rotterace mellom disse to når det skal telles opp etter de siste to rundene… Møyfrid ligger på en flott fjerdeplass, mens både Marianne, Jane Elisabeth, Else og Mia klatret godt opp på sammenlagtlista.

Leif Sigurd Fisketjøn gikk, etter runden på Jæren, til topps sammenlagt i herreklassen. Kjell Iversen er nest beste EGK er på femteplass. Åge Sørensen følger deretter på 19. plass. I denne klassen har det så langt vært med over 90 deltakere.

Det blir også konkurrert om beste bruttoscore. Av de ca 135 deltakerne som har deltatt så langt er Kjell Iversen best av våre. På en fin 7. plass. Martin Tendenes er vår nest beste så langt. På delt førsteplass finner vi for øvrig Alf Magne Haver fra Ogna.

Det knytter seg stor spenning til de to siste turneringene, i Sirdal og finalen i Maurholen. Begge er fulltegnet. I Maurholen er det  sogar i skrivende stund 16 deltakere på venteliste for å få bli med….