Siste nytt

Egersundsmatchen: Nå spisser det seg til…

Årets klubbmesterskap i matchplay, Egersundsmatchen, er nå kommet frem til kvartfinalene. Og det ligger an til mange spennende oppgjør…

Marianne Gravdal er den eneste jenta som er kommet så langt i matchen. Hun slo ut Olaf Hovland i åttendelsfinalen, en sterk prestasjon. I kvarten skal hun møte formspilleren Ron Endresen. Han slo ut John Ivar Nodland og alt ligger til rette for en jevn og god batalje…

Torbjørn Lunde fikk walk over til kvarten. Her møter han Egil Seglem som gikk videre etter en intern Covent kamp mot Jostein Jensen. Det blir ikke mindre spennende her.

Den tredje kampen blir spilt mellom Kai Urdal og Fartein Fluge. Kai gikk videre på bekostning av Astrid Robertson, mens Arne Dirdal måtte se seg slått av Fartein. Blir vår gamle greenkeeper semie deltaker?

Den siste kampen blir en «gysare»… Fjorårsvinneren Kjell Iversen møter Svein Andreassen. Utfallet av den kampen våger i alle fall ikke jeg tippe!

IMG_0759
Hvem jubler mest etter kvartfinalen?

Turneringsansvarlig Eivind Løyning sier til nettsiden at de innledende rundene har glidd greit selv om det ble noen utsettelser. Han oppfordrer deltakerne å spille kampene innenfor tidsrammene. Og kanskje nytte godværsperioder…