Siste nytt

Bedriftserien: Semiefinalene klare.

Kvartfinalene ble akkurat så jevne og spennende som slike «vinn eller forsvinn» kamper skal være. Og dermed er det bare fire bedrifter igjen som skal kjempe om den prestisjefylte vandrepokalen…

I den første kampen klemte våre venner ifra Sokndal, Altifiber AS, til med en kjemperunde. Hele 25 poeng er sterkt. Dalane Tidende, med lars Tore og Ron på laget, hadde 23 poeng. Også det er sterkt med deres handicap. Lars Tore spilte sogar på et under par…

Hellvik Hus AS, med Møyfrid og Erik, har spilt mange gode kamper i serien. Denne gangen slo de ut Aker Solution 2 (junior laget).

Det ble en hard batalje mellom Kvia AS og Covent AS. Kjempespill fra begge lag, men jærbuene trakk det lengste strået. Imponerende 25- 22 seier.

Den siste kvartfinalen ble spilt i frisk og god vind onsdag. Som i fjor sendte Jan Petersen AS , Olav og Jan, NorgesGruppen/ Spar  ut av turneringen. Jevnt til «the bitter end», 21 -20.

Dermed har vi den flotte geografiske fordelingen på semiefinalene. Hå, Sokndal, Bjerkreim og Eigersund med hvert sitt lag!!

Oppsettet for semiefinalene:

Altifiber – Hellvik Hus

Kvia –  Jan Pettersen

Kampene spilles onsdag 17.august.