Endelig KLUBBKLÆR med klubblogo! 

 

 

Da er det endelig mulig å få tak i klubbklær med klubblogo i Egersund Golfklubb!  Nederst i artikkelen kan du se bildene av kleskolleksjonen, samt priser. 

 

Besøk vår samarbeidspartner Verktøy og Industri AS sin butikk ved Eigerøytunnellen

 Egersund GK og vår gode samarbeidspartner Verktøy & Industri AS har inngått en avtale der Verktøy & Industri AS skal bistå klubben i denne prosessen.  Som en start i forhold til klessortiment, vil vi nå gi klubbens medlemmer mulighet til å handle piquet-skjorte og windbreaker.  Piquet-skjorte kan bestilles i hvitt eller blått, som dame- og herremodell.  Windbreaker kan bestilles i dame- og herremodell, kun i blått.  Vår flotte klubb-logo vil selvfølgelig pryde alle klubbklærne. 

 

Klubblogoen vil pryde alle klubbklærne

 

 Prøving og bestilling 

Ta turen til Verktøy og Industri AS sin butikk på Gml. Eigerøyveien nr. 35 for å prøve hvilken størrelse som passer for deg.   

Benytt anledningen i butikken til å sjekke ut sortimentet til Verktøy og Industri AS Du kan bestille klær enten ved å skrive deg opp på liste som er lagt ut i klubbhuset i Maurholen, eller ved  å bestille direkte i butikken hos Verktøy & Industri AS. 

 

 Bestillingsfrist, leverings- og betalingsinformasjon 

Klubben tar sikte på å gjennomføre to fellesbestillinger av klær i året, en på ettersommeren, og en i vinter.  Frist for 1.bestilling er satt til den 15.august 2024, så dersom du ønsker klær som kommer på den første leveransen, må du forholde deg til den fristen.  Så vil neste bestillingsperiode går fra 16.august til rundt 1.februar. 

 Fra bestillingen blir sendt den 15.august, tar det om lag 2 måneder til klærne er på plass og klar til utlevering hos Verktøy & Industri AS.  Grunnen til den forholdsvis lange leveringstida er at klubblogo skal broderes inn på klesplaggene, samt ferieavvikling hos produsenten. 

 Du betaler klesplaggene du har bestilt ved henting av plagget i Verktøy & Industri AS sin butikk på Gamle Eigerøyveien. 

 

Klærne du nå kan bestille 

 

Hvit pique-skjorte for damer (pris 579,- inkl. logo-trykk)

   

Blå pique-skjorte for damer (pris 579,- inkl. logo-trykk)

 

Hvit pique-skjorte for herrer (pris 579,- inkl. logo-trykk)

 

Blå pique-skjorte for herrer (pris 579,- inkl. logo-trykk)

  

Windbreaker for herre (pris: 1.499, – inkl. logo-trykk)

 

Windbreaker for dame (pris: 1.499, – inkl. logo-trykk)