Siste nytt

Nordea Pairs: EGK lag kvalifisert til landsfinalen i Moss!

Regionsfinalen i Nordea Pairs ble arrangert på Utsikten Golfklubb i Kvinesdal i helga. Det ble god uttelling for det ene laget fra Egersund!

Rundt 30 lag fra Sveio i nord til Kristiansand i sør var kvalifisert til årets regionsfinale i Nordea Pairs. Denne blir som regel spilt på Utsikten Golfpark i Kvinesdal. Så også i år.

Vi var kvalifisert med to lag. Vinnerne fra klubbkvalifiseringen, Arne Dirdal/ Leif Sigurd Fisketjøn, samt «juniorlaget» Anders Bertelsen Tengesdal/ Per Olav Sætren.

Arne/ Leif Sigurd hadde en relativt god runde, og oppnådde totalt 43 poeng. – Vi utfylte hverandre godt, sier Arne. Hvis den ene bommet (og det skjer rett som det er), klarte som regel den andre hanke inn noen poeng!

IMG_1348

Men det var jevnt i toppen. Poengsummen holdt «bare» til en femteplass. Men det var godt nok til å gå videre til landsfinalen i Moss i september. Og det var over all forventning.

Juniorlaget hadde ikke dagen. 32 poeng var langt under pari. De er neppe fornøyd med en tjuendeplass.

Helt fornøyd var nok ikke våre venner fra Dalane GK i Sokndal heller. Nyheim/ Øybakken har tidligere spilt seg frem til landsfinalen. Denne gangen ble det bare en 15. plass.

Neste år bør gjerne Egersund GK søke om å få dette arrangementet. Det er  en fin måte å presentere banen på for mange tilreisende…